• Mob: +387 (0)65 033 433
  • Tel: +387 (0)55 243 910
  • [email protected]
  • Karađorđeva 8, 76300 Bijeljina, Republika Srpska, BiH

Goran S. Vasilić advokat

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo projekat koji će biti izgrađen na obroncima planine Majevica.

Green Hills

Registracijom privrednog subjekta “Green Hills” d.o.o. advokatska kancelarija Vasilić je već dala svoj doprinos ideji investitora Svetozar Ostojić i njegovom projektu koji se već intenzivno provodi u saradnji sa opštinom Lopare i Ministarstvom za prostorno uređenje građevinarstvo i ekologiju u Vladi Republike Srpske.

“Ovo je ideja koju će zastupati i provoditi u djelo advokat Vasilić”, rekao je uz osmijeh Ostojić, vlasnik “Green Hills” d.o.o.

Na planinskom vrhu Busija, planirana je izgradnja hotela, apartmana, skijališta, sportskih terena, sadržaja za djecu, trim – staze, šetališta, etno – pijace i brojni drugi sadržaji koji će se graditi u nekoliko faza. Okruženje šest opština, RS, Federacije BiH i Brčko distrikta, pokazalo je ekonomsku opravdanost projekta u koji će biti uloženo oko 5.000.000,00KM. U startu, u prvoj fazi bi bilo uloženo između dva i tri miliona maraka u motel sa restoranom i vidikovcem te nekoliko bungalova i sportskih terena.

U drugoj fazi bi se gradili apartmani za prodaju, hotel i dodatni sadržaji zbog kojih će lokacija budućeg centra biti idealna i za pripreme profesionalnih sportista, jer se nalazi na nadmorskoj visini od 840 metara koja je okružena je borovom šumom, što predstavlja svojevrsnu vazdušnu banju.

Nakon održanih nekoliko sastanaka u Banjaluci, na kojima su  prisustvovali predstavnici ministarstava i republičkih institucija sa Srebrenkom Golić, potpredsjednikom Vlade RS, na čelu, ali i predstavnici opštine Lopare, dogovoreni dalji koraci.

Advokatska kancelarija Vasilić zastupa, pozdravlja i podržava svaku ideju o investicijama, u kome će biti otvorena nova radna mjesta, stvorena nova vrijednost, koja će u konkretnom značiti i za razvoj majevičkog kraja.

Vaš advokat Vasilić.