• Mob: +387 (0)65 033 433
  • Tel: +387 (0)55 243 910
  • [email protected]
  • Karađorđeva 8, 76300 Bijeljina, Republika Srpska, BiH

Goran S. Vasilić advokat

Bili smo dio tima u realizaciji.

Puštanjem u rad banjsko rekreativnog centra “Terme Ozren” u opštini Petrovo, Kakmuž, AK Vasilić je završila kompleksni višegodišnji konsalting na projektu realizacije turističkog centra i novog bisera na padinama Ozrena.

Učestvujući u konsaltingu, od razrade ideje, pravljenja biznis plana, preko privatizacije, pribavljanja dugoročnih koncesija na eksploataciju termominaralnih voda, do obezbjeđivanja povoljnih finansijskih sredstava za investiciju i uvoza dobara i usluga do izgradnje, pribavljanja dozvola, saglasnosti i puštanja u rad, ponosno kažemo da smo pružili kompletnu uslugu klijentu “Kompanija Milojević Gilje gas” D.O.O. Bijeljina od ideje do početka rada u ukupnoj vrijednosi od oko 5.000.000,00 Evra, što ova projekat po visini ulaganja čini posebno zahtjevnim.

U ozrenskim Termama biće zaposleno oko 80 radnika, a prema dogovoru sa menadžmentom prednost pri zapošljavanju imaće stanovnici opštine Petrovo kako bi se na ovaj način društveno odgovorno ponašali kao Kompanija.

Okončanjem projekta na raspolaganju su četiri otvorena i sedam zatvorenih bazena, od kojih će 10 biti sa toplom vodom, a jedan sa nerablaženom termomineralnom izvorskom vodom.

U spa i velnes centru izgrađenim po visokim standardima, gosti će moći da uživaju u saunama, turskom kupatilu, slanoj sobi i drugim pratećim sadržajima. Termomineralna voda u Kakmužu naučno ispitivana i dokazano je da pomaže kod reumatizma, psorijaze, problema sa sinusima, pri deformaciji kičmenog stuba, povišenog krvnog pritiska, kao i niza drugih oboljenja.